Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Jorge Lorenzo uspešno prestal operativni poseg (VIDEO)

Vezi levega zapestja si je natrgal pri padcu na treningu pred veliko nagrado Tajske v Buriramu.
Jorge Lorenzo v Motegiju ni dolgo zdržal na motociklu. FOTO: Toru Hanai/Reuters
Jorge Lorenzo v Motegiju ni dolgo zdržal na motociklu. FOTO: Toru Hanai/Reuters
J. P.
25. 10. 2018 | 16:38
25. 10. 2018 | 16:45
1:34
Barcelona – Nekdanji trikratni svetovni prvak v kraljevskem motociklističnem razredu moto gp, Španec Jorge Lorenzo, ki si trenutno kruh služi pri Ducatiju, je včeraj v Barceloni uspešno prestal operativni poseg, s katerim so popravili natrgane vezi njegovega levega zapestja, ki si ga je poškodoval ob padcu na treningu pred veliko nagrado Tajske v Buriramu.


Dva kroga v Motegiju


Prekaljeni 31-letnik je kljub bolečinam nameraval nastopiti minuli konec tedna v japonskem Motegiju, a je zdržal zgolj dva kroga, že zdaj pa je jasno, da ga v dirkaški karavani ne bo niti prihajajoči konec tedna, ko bo 17. preizkušnjo letošnjega koledarja, veliko nagrado Avstralije, gostil Phillip Island, kjer si je Jorge konkurenco nazadnje pokoril leta 2013.


Menja ga Bautista


Lorenzo, ki je v skupni razvrstitvi sezone po treh zaporednih ničlah padel na osmo mesto, se je po operaciji že vrnil domov v Švico, kjer bo skušali dovolj okrevati za nastop prvi novembrski vikend v Sepangu, če pa se njegovo stanje ne bo zadosti popravilo, bo vse sile usmeril v veliki finale sezone v Valencii. V Avstraliji bo njegov sedež na ducatiju zasedel njegov rojak Alvaro Bautista.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine