Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Bernie Ecclestone na letalo s pištolo

Nekdanjega šefa formule ena so aretirali na letališču v Braziliji.
Bernie Ecclestone je policiji povedal, da se ni zavedal, da je bila pištola v njegovi prtljagi!. FOTO: Helmut Fohringer/AFP
Bernie Ecclestone je policiji povedal, da se ni zavedal, da je bila pištola v njegovi prtljagi!. FOTO: Helmut Fohringer/AFP
Š. R., STA
27. 5. 2022 | 13:19
27. 5. 2022 | 13:59
1:33

Nekdanjega vodjo formule ena Bernieja Ecclestona so aretirali na letališču v Braziliji, potem ko so varnostniki med njegovo prtljago našli neregistrirano pištolo. Kmalu zatem so ga po plačilu varščine izpustili. Enaindevetdesetletnika so pridržali v sredo zvečer, ko se je želel vkrcati na letalo na letališču Viracopos na obrobju São Paula.

Pištola ni bila nabita in ni imela nabojnika, so v izjavi sporočili z lokalne policije. Zvezni agenti so Britanca privedli na zaslišanje in ga obtožili nošenja strelnega orožja v nasprotju z zakonom, so zapisali. Ecclestone je policiji povedal, da se ni zavedal, da je bila pištola v njegovi prtljagi, in da jo je pred približno petimi leti kupil od enega izmed mehanikov F1.

Po plačilu varščine v višini 6060 brazilskih realov (približno 1200 evrov) so ga izpustili na prostost. Potem se je vkrcal na privatno letalo in odletel v Švico, kamor se je leta 2017 preselil. Ecclestone je poročen s Fabiano Ecclestone, ki je rojena v Braziliji, zato je tam preživel pretekli mesec.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine