Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Umetna inteligenca je prodrla tudi v belo tehniko

Ob tem, ko je napredna tehnologija že vseprisotna, ne preseneča njena prepletenost s pralnimi stroji in hladilniki.
Izkoristite Samsungovo akcijo do konca leta. FOTO: Samsung
Izkoristite Samsungovo akcijo do konca leta. FOTO: Samsung
23. 11. 2020 | 08:00
9. 12. 2020 | 08:31
4:41
Čeprav se morda sprašujete, zakaj je to potrebno, saj imajo tovrstne naprave jasen in preprost namen, pomislite še enkrat – gotovo se zgodi, da ste kdaj pa kdaj jezni na njih, ker svoje naloge ne opravijo, kot je treba. Nove tehnologije te nevšečnosti odpravljajo in napravam izbolšujejo funkcionalnost.

Pri Samsungu so tako razvili hladilnik z napredno SpaceMaxTM tehnologijo in pa pralni stroj, ki deluje na osnovi umetne inteligence. Poglejmo, kako se razlikujeta od svojih vsakdanjih različic, ki smo jih bili vajeni do zdaj.
 

Enaka zunanjost, prostornejša notranjost

385-litrski hladilnik s standardno globino 600 mm zagotavlja več prostora za shranjevanje vseh vrst hrane in pijačearadi topl. Zaradi toplotne izolacije po zaslugi SpaceMaxTM so namreč njegove stene veliko tanjše, poleg tega pa se zlije s svojo okolico v prostoru in se poravna z omaricami in predalniki. V nasprotju s starejšimi modeli hladilnikov, katerih delovanje se zaradi hrupa sliši kot napor, ta deluje tiho, obenem pa je varčen z energijo, zaradi česar boste prihranili pri računih za elektriko.

A ker velikost resnično ni vse, so njegove prave prednosti v številnih funkcijah, ki omogočajo enakomernejše, učinkovitejše hlajenje od kota do kota, da živila dlje ostanejo sveža; daljše ohranjanje vlage ter podaljševanje življenjske dobe shranjenim živilom. 

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung


Kovinska plošča na zadnji strani hladilnika še dodatno pripomore k stalni temperaturi ter zadržuje mraz tudi če vrata pogosto odpirate in zapirate. Tudi z odtajanjem ne bo več težav, saj No Frost tehnologija preprečuje nabiranje ledu, obenem pa živila hitreje ohladi ter s tem zmanjšuje obremenitve hladilnega sistema in mu podaljšuje življenjsko dobo.


 

Inteligentno pranje, ki ga upravljate z aplikacijo

Samsung poleg kuhinje navdušuje tudi v kopalnici oziroma pralnici – predstavlja namreč pralni stroj WW9800T, ki vaša oblačila še učinkoviteje opere, pri tem pa uporablja način inteligentnega pranja na osnovi umetne inteligence. Ker je prijazen do okolja, za pranje s QuickDriveTM porabi kar 50% manj časa ter 20% manj energije.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung


V SuperSpeed načinu lahko perilo operete že v 39 minutah. Stroj, ki se med drugim tudi sam očisti, vam bo služil dolga leta. Da je pri pranju temeljitejši, omogoča EcoBubbleTM tehnologija, ki detergent pretvori v mehurčke, da lažje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, ne da bi pri tem uničila barvo ali teksturo oblačila. Olajšanje za vse, ki se pogosto spomnite, da ste kak kos pozabili vreči v stroj, pa je, da lahko skozi AddWashTM vrata spregledane kose nemoteno dodate tudi med pranjem.



Ne zamudite akcije za nakup gospodinjskih aparatov s kar petletno garancijo! Vaš novi hladilnik in pralni stroj, ki ga poganja umetna inteligenca, sta do 31. 12. 2020 na voljo v posebni ponudbi. Zagotovite si pet let brezskrbnosti z gospodinjskimi aparati Samsung, ki vam bodo olajšali življenje.
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine