Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Umrl vnuk Elvisa Presleya

Komaj 27-letni Benjamin Keough, vnuk Elvisa Presleya, je - tako kot dedek - umrl prezgodaj.
Zdi se, kot da nesreča sledi družini legendarnega Elvisa Presleya. FOTO: Chris Helgren/Reuters
Zdi se, kot da nesreča sledi družini legendarnega Elvisa Presleya. FOTO: Chris Helgren/Reuters
13. 7. 2020 | 05:41
13. 7. 2020 | 06:12
2:15
New York – Komaj 27-letni vnuk Elvisa Presleya je v kalifornijskem Calabasasu končal svoje življenje. Benjamin Keough je bil po izgledu podoben slavnemu dedu in se je tudi sam ukvarjal z glasbo, z njim pa zdaj deli še žalostno usodo prerane smrti.

Mladeničeva mama Lisa Marie Presley je neutolažljiva, je sporočil njen menedžer, sin je bil ljubezen njenega življenja. Še lani poleti je objavila fotografijo s svojimi štirimi otroki in napisom »mama levinja in mladički«, a je tudi javno spregovorila o svoji odvisnosti od protibolečinskih tablet in opioidov. Videti je, da se tudi njen sin ni mogel izogniti nesreči družine Presley, ki so jo kljub slavi in denarju – ali pa prav zato? – zaznamovale tragedije.



Benjaminova mama Lisa Marie je bila poročena tudi z Michaelom Jacksonom. FOTO: Mark Cardwell/Reuters
Benjaminova mama Lisa Marie je bila poročena tudi z Michaelom Jacksonom. FOTO: Mark Cardwell/Reuters
Stara starša Elvis in Priscilla sta se ločila komaj šest let po sanjski poroki 1967 v Las Vegasu, in kralj rock'n'rolla je, z uničenim zdravjem zaradi odvisnosti, deset let kasneje pri komaj 42 letih umrl v svojem znamenitem memphiškem Gracelandu. Njegova hčerka Lisa Marie je v marsičem sledila zgledu svojih staršev. Z očetom svojih otrok Benjamina in igralke Riley Dannyjem Keoughom je bila poročena med leti 1988 in 1994, samo dvajset dni po ločitvi pa se je poročila z Michaelom Jacksonom.

Tudi ta zakon ni trajal dolgo, še manj tretji z igralcem Nicholasom Cageom, s katerim sta leta 2002 šla narazen ko komaj dveh mesecih. Leta 2006 se je poročila z Michaelom Lockwoodom, s katerim imata hčerki dvojčici, in mediji poročajo, da se pravkar prepirata o tem, kdo bo po ločitvi dobil skrbništvo nad njima.


 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine