Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Svet

Kremšnite in jabolčna pita na Manhattnu

Dean O'Neill verjame v uspeh slovenske hrane in gostoljubja.
Pekarna, največja restavracija na Upper West Sidu in ena največjih v New Yorku, kakor jo je predstavil lastnik Dean O'Neill. FOTO: Arhiv Pekarne
Pekarna, največja restavracija na Upper West Sidu in ena največjih v New Yorku, kakor jo je predstavil lastnik Dean O'Neill. FOTO: Arhiv Pekarne
21. 12. 2020 | 06:00
21. 12. 2020 | 07:42
3:43

V nadaljevanju preberite: 


Sredi pandemije je zelo pogumno odpreti restavracijo, še posebno s slovenskim imenom in delom jedilnika v zelo prizadetem New Yorku. Toda Avstralec Dean O’Neill verjame v uspeh in poslanstvo predstavljanja slovenske hrane in gostoljubnosti. Prav v srcu manhattanskega Upper West Sida je na aveniji Amsterdam odprl restavracijo in koktajl bar z imenom Pekarna. Kaj bo v Pekarni na meniju? 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine