Dean O'Neill verjame v uspeh slovenske hrane in gostoljubja.
![Pekarna, največja restavracija na Upper West Sidu in ena največjih v New Yorku, kakor jo je predstavil lastnik Dean O'Neill. FOTO: Arhiv Pekarne](https://www.delo.si/media/images/20201221/843594.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Pekarna, največja restavracija na Upper West Sidu in ena največjih v New Yorku, kakor jo je predstavil lastnik Dean O'Neill. FOTO: Arhiv Pekarne
V nadaljevanju preberite:
Sredi pandemije je zelo pogumno odpreti restavracijo, še posebno s slovenskim imenom in delom jedilnika v zelo prizadetem New Yorku. Toda Avstralec Dean O’Neill verjame v uspeh in poslanstvo predstavljanja slovenske hrane in gostoljubnosti. Prav v srcu manhattanskega Upper West Sida je na aveniji Amsterdam odprl restavracijo in koktajl bar z imenom Pekarna. Kaj bo v Pekarni na meniju?
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji