Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Zaradi neprilagojene hitrosti povzročil trčenje štirih tovornih vozil

Zaradi nesreče je bila do 20. ure zaprta celotna avtocesta v smeri Kopra, nastajali so daljši zastoji tako na avtocesti kot na vzporednih cestah.
Fotografija je simbolična. FOTO: Reuters
Fotografija je simbolična. FOTO: Reuters
Be. B.
23. 9. 2019 | 18:55
23. 9. 2019 | 21:36
1:37
Danes okoli 18.20 ure se je na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem v smeri proti Kopru zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri tovorna vozila. Do nesreče je prišlo pred viaduktom Verd v smeri Logatca. Kot je kasneje pojasnila policija, so ugotovili, da je voznik tovornega vozila, državljan Slovenije, dohitel počasi se premikajočo kolono tovornih vozil, ker pa se zaradi hitrosti ni mogel pravočasno ustaviti, je tako povzročil naletno trčenje še treh pred seboj vozečih tovornih vozil (dva voznika sta državljana BiH, eden pa Madžarske).

Po nesreči je povzročitelj ostal ukleščen v vozilu, na kraju so posredovale interventne službe in ga odpeljale v UKC Ljubljana. Utrpel naj bi lažje telesne poškodbe, med tem ko so ostali trije vozniki nepoškodovani. Po zbranih obvestilih bodo proti povzročitelju izvedli ustrezen ukrep, še pojasnjuje policija.

Zaradi nesreče je bila do 20. ure zaprta celotna avtocesta v smeri Kopra, zaradi česar je prišlo do daljših zastojev tako na avtocesti kot na vzporednih cestah. Promet na teh odsekih je še vedno zgoščen.

 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine