Dostava na dom, osebni prevzem in kreativni pristopi so poskusi prilagoditev gostincev na poslovanje v razmerah epidemije.
Galerija
Oso Bijedič ima mobilno kuhinjo kar v tovornjaku in včeraj do poldneva je že razprodal pečenega odojka, ki velja za krono njegove ponudbe. FOTO: Matej Družnik/Delo
V nadaljevanju preberite:
Gostinci so v vse večji stiski, opozarjajo v sekciji za gostinstvo in turizem na Obrtni zbornici Slovenije. Lokali so zaprti že tretjino leta in kaže, da zagotovljena državna pomoč ne bo dovolj. Število brezposelnih v panogi se povečuje in je po podatkih turistično-gostinske zbornice preseglo 7500, zato vlado pozivajo k postopnemu odprtju. Kaj aktualne težave gostincev pomenijo za prihodnost panoge?
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji