Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Večina obupanih, nekaj jih išče nove poti

Dostava na dom, osebni prevzem in kreativni pristopi so poskusi prilagoditev gostincev na poslovanje v razmerah epidemije.
Oso Bijedič ima mobilno kuhinjo kar v tovornjaku in včeraj do poldneva je že razprodal pečenega odojka, ki velja za krono njegove ponudbe. FOTO: Matej Družnik/Delo
Oso Bijedič ima mobilno kuhinjo kar v tovornjaku in včeraj do poldneva je že razprodal pečenega odojka, ki velja za krono njegove ponudbe. FOTO: Matej Družnik/Delo
23. 12. 2020 | 06:00
23. 12. 2020 | 14:02
5:52

V nadaljevanju preberite: 


Gostinci so v vse večji stiski, opozarjajo v sekciji za gostinstvo in turizem na Obrtni zbornici Slovenije. Lokali so zaprti že tretjino leta in kaže, da zagotovljena državna pomoč ne bo dovolj. Število brezposelnih v panogi se povečuje in je po podatkih turistično-gostinske zbornice preseglo 7500, zato vlado pozivajo k postopnemu odprtju. Kaj aktualne težave gostincev pomenijo za prihodnost panoge?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine