Dostava na dom, osebni prevzem in kreativni pristopi so poskusi prilagoditev gostincev na poslovanje v razmerah epidemije.
![Oso Bijedič ima mobilno kuhinjo kar v tovornjaku in včeraj do poldneva je že razprodal pečenega odojka, ki velja za krono njegove ponudbe. FOTO: Matej Družnik/Delo](https://www.delo.si/media/images/20201222/845273.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Oso Bijedič ima mobilno kuhinjo kar v tovornjaku in včeraj do poldneva je že razprodal pečenega odojka, ki velja za krono njegove ponudbe. FOTO: Matej Družnik/Delo
V nadaljevanju preberite:
Gostinci so v vse večji stiski, opozarjajo v sekciji za gostinstvo in turizem na Obrtni zbornici Slovenije. Lokali so zaprti že tretjino leta in kaže, da zagotovljena državna pomoč ne bo dovolj. Število brezposelnih v panogi se povečuje in je po podatkih turistično-gostinske zbornice preseglo 7500, zato vlado pozivajo k postopnemu odprtju. Kaj aktualne težave gostincev pomenijo za prihodnost panoge?
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji