Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Tokrat še poštni zapleti med vlado, Ukomom in STA

STA: Izkazalo se je, da je vlada evropski komisarki prodajala olepšano zgodbo o rešitvi spora zaradi financiranja agencije.
Poslovno dokumentacijo, ki jo je vodstvo STA v četrtek poslalo na vlado, je ta poslala nazaj na sedež agencije. FOTO: Jure Eržen/Delo
Poslovno dokumentacijo, ki jo je vodstvo STA v četrtek poslalo na vlado, je ta poslala nazaj na sedež agencije. FOTO: Jure Eržen/Delo
23. 4. 2021 | 18:04
23. 4. 2021 | 18:15
3:52

V nadaljevanju preberite:


Vladne igre s Slovensko tiskovno agencijo (STA) na predvečer tridesetletnice njenega obstoja se nadaljujejo. Poslovno dokumentacijo, ki jo je vodstvo STA v četrtek poslalo na vlado, je ta poslala nazaj na sedež agencije. Vodstvo agencije je zavrnilo sprejem pošiljke, zato jo je kurir odnesel nazaj.

Vse skupaj pa se je dogajalo v času, ko je obisk v Sloveniji končevala evropska komisarka za notranje zadeve Ylva Johansson. Njen obisk je minil v znamenju vprašanja financiranja STA, komisarka pa je izrazila upanje, da se bodo težave s financiranjem javne službe, ki ga je vlada dolžna izvajati v skladu s sedmim protikoronskim zakonom, rešile pred predsedovanjem Slovenije EU.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine