Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Težko je poslušati včasih res hude nebuloze

Intervju: Jonas Žnidaršič je iz zvezdniških krogov prestopil v politiko. Kako jo vidi zdaj in ali bo zmogel končati poslanski mandat?
»Janez Janša ima do poslanskega dela podcenjevalen odnos, gospod se prikaže le, ko je treba potrditi dnevni red ali glasovati, potem pa ga ni,« meni Jonas Žnidaršič, poslanec SD.

FOTO: Jure Eržen
»Janez Janša ima do poslanskega dela podcenjevalen odnos, gospod se prikaže le, ko je treba potrditi dnevni red ali glasovati, potem pa ga ni,« meni Jonas Žnidaršič, poslanec SD. FOTO: Jure Eržen
8. 8. 2022 | 05:00
14:52

V nadaljevanju preberite:

V bistvu brez dlake na jeziku spregovori o nebulozah, ki jih posluša v državnem zboru. Intrigira ga, kaj naklepa v svoji poslanski pisarni Janez Janša, da ga nikoli ni v parlamentarni dvorani. Za Boruta Pahorja pravi, da je bi v bistvu dober predsednik, ki pa nečesa ni zmogel obvladovati. Kaj je bilo to? Tudi glede Marte Kos kot morebitne predsednice republike ima jasno stališče. 

V politiko je šel, da bi imel nasprotnike in ne sovražnike, zato je že pil kavo s poslancem SDS Žanom Mahniče. O čem sta se pogovarjala?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine