Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Težave Goloba z dvojino

»Slabo uporabljam dvojino, za oba sem jo uporabljal, a mišljeno je bilo le za Lindava,« je dejal Golob glede nekonsistentnosti njegovih pojasnil.
Izjava predsednika vlade Roberta Goloba, v kateri se je odzval na ovadbo, ki jo je na tožilstvo vložila policija po očitkih o vmešavanju v delo policije. 
Izjava predsednika vlade Roberta Goloba, v kateri se je odzval na ovadbo, ki jo je na tožilstvo vložila policija po očitkih o vmešavanju v delo policije. 
17. 10. 2024 | 18:19
17. 10. 2024 | 18:47
1:28

Predsednik vlade Robert Golob je bruseljskim dopisnikom danes ponovil, da stoji za včeraj izrečenim, a vseeno skušal pojasniti, zakaj je njegov včerajšnji odgovor glede tega, kdaj je spoznal nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar – to naj bi bilo pred volitvami – drugačen kot tisti, ki ga je dal pred tem, da je njo in nekdanjega v. d. generalnega direktorja policije Boštjana Lindava spoznal 31. maja. Ta sestanek je podrobno popisal Lindav v poročilu, ki ga je od njega zahteval Golob. 

»Slabo uporabljam dvojino, za oba sem jo uporabljal, a mišljeno je bilo le za Lindava,« je dejal Golob in dodal, da je nenazadnje en teden pred tem vložil kandidaturo Bobnarjeve za ministrico. Upam, da ne mislite, da sem kandidaturo vložil, ne da bi jo poznal. »Šlo je za lapsus,« je še navedel pri Golob, ki je listo ministrov res vložil na dan svoje izvolitve 26. maja. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine