Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

SDS napovedala predlog za zamenjavo Urške Klakočar Zupančič

Predsednica državnega zbora: V največji opozicijski stranki ideja, da bi na funkcijo imenovali podpredsednico Meiro Hot, ki pa pravi, da soglasja ne bi dala.
Urška Klakočar Zupančič, ki jo anketirani vidijo kot najprimernejšo naslednico Roberta Goloba, če bi se ta umaknil z vrha stranke, je izpostavljena številnim očitkom opozicije.

FOTO: Blaž Samec
Urška Klakočar Zupančič, ki jo anketirani vidijo kot najprimernejšo naslednico Roberta Goloba, če bi se ta umaknil z vrha stranke, je izpostavljena številnim očitkom opozicije. FOTO: Blaž Samec
22. 10. 2024 | 05:00
22. 10. 2024 | 06:38
5:31

V nadaljevanju preberite:

Urška Klakočar Zupančič, predsednica državnega zbora iz vrst Gibanja Svoboda, je po vseh meritvah inštituta Mediana za Delo najbolj priljubljena med politiki te stranke. Iz ankete agencije Ninamedia pa je razvidno, da jo velika večina (več kot 43 odstotkov) podpornikov Gibanja Svoboda vidi v vrhu stranke, če bi Robert Golob s tega mesta odstopil. Pa vendar se ji je spet nekoliko zatresel stolček na sedanji funkciji. Za kaj gre? V vrstah največje opozicijske stranke se je porodila ideja, da bi Urško Klakočar Zupančič zamenjali, na njeno mesto pa imenovali Meiro Hot (SD), ki je zdaj podpredsednica državnega zbora in tudi podpredsednica stranke.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine