Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Promet na primorski in štajerski avtocesti končno sproščen

Na obeh avtocestah so bili zaradi popravil od jutra do poznega večera dolgi kilometri zastojev.
Posnetek kamere na primorski avtocesti na Logu pri Brezovici. FOTO: Promet.si
Posnetek kamere na primorski avtocesti na Logu pri Brezovici. FOTO: Promet.si
Ma. F.
13. 4. 2019 | 10:05
13. 4. 2019 | 21:48
1:40
Vozniki na primorski in štajerski avtocesti so danes potrebovali zvrhano mero potrpežljivosti. Na obeh so bili namreč zaradi vzdrževalnih del cel dan, sve od jutra, dolgi kilometri zastojev. Promet se je sprostil šele pozno zvečer, podobna situacija pa utegne voznike čakati tudi jutri.

Promet na primorski avtocesti je bil ohromljen zaradi popravila cestišča med Vrhniko in Brezovico v smeri proti Ljubljani. Zaradi tega bo še vse do 14. ure jutri zaprt vozni pas. Do zastojev je prihajalo tudi na vzporedni cesti med Ljubljano in Vrhniko.

Štajerska avtocesta pa bo do ponedeljka do 5. ure zjutraj zaprta med priključkoma Šentrupert in Vransko v smeri Ljubljane, in sicer zaradi odstranjevanja cestninske postaje Vransko. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Danes so bili tako na avtocesti kot tej cesti večino dneva zastoji.

Mirko Žaren, ki je bil danes dežurni v prometno-informacijskem centru za državne ceste, svetuje stalno spremljanje razmer na portalu promet.si ali klic na telefonsko številko 1970. Tistim ki pristanejo v zastoju, pa le še potrpežljivost.

Zakaj posegi na avtocestnem križu ravno med vikendom? Kot dodaja, bi bili zaradi intenzivnejšega prometa med tednom zastoji še hujši.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine