Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Na primorski avtocesti več nesreč

Primorske ceste so zaradi sodre spolzke in poledenele.
Promet ovirajo nesreče. FOTO: Tomi Lombar
Promet ovirajo nesreče. FOTO: Tomi Lombar
M. B., STA
28. 11. 2021 | 15:19
28. 11. 2021 | 20:52
1:38

Na Primorskem so zaradi sodre ceste spolzke in poledenele, opozarja prometno-informacijski center za državne ceste in voznikom še posebej previdno vožnjo svetuje med Logatcem in Razdrtim. Priključek Črni Kal je bil zaprt v obe smeri.

Promet na primorski avtocesti ovira več nesreč, zaradi nesreče je bila dlje časa zaprta tudi hitra cesta Razdrto-Vipava proti Italiji, ki pa je ponovno odprta.

Zaradi nesreče je bil na primorski avtocesti zaprt prehitevalni pas ter oviran promet na odstavnem pasu pred priključkom Unec proti Kopru, nastal je zastoj. Prav tako je bil zaradi nesreč oviran promet med priključkom Unec in počivališčem Ravbarkomanda proti Kopru, med priključkoma Postojna in Razdrto proti Kopru ter med priključkoma Razdrto in Postojna proti Ljubljani.

Zaradi zimskih razmer je cesta čez prelaz Vršič zaprta, verige pa so obvezne na prelazu Korensko sedlo.

Zaradi čiščenja in posipanja cest promet ponekod poteka počasneje. Prometno-informacijski center voznikom svetuje, da med vožnjo prilagodijo hitrost razmeram na cesti in vzdržujejo ustrezno varnostno razdaljo.

Zvečer se bodo padavine pri nas spet okrepile in ponoči razširile nad vso Slovenijo. Po nižinah bo v notranjosti dež prešel v sneg. V ponedeljek bo sprva še oblačno, zjutraj bo sneženje ponehalo tudi v južnih krajih.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine