Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Na izlet med gorsko cvetje

V alpskem vrtu Juliana poleti pripravljajo javna vodstva, na katerih bo mogoče spoznavati rastline in zgodovino tega parka.
Vrata v alpski botanični vrt Julijana v Trenti so spet odprta.<br />
Foto Mavric Pivk
Vrata v alpski botanični vrt Julijana v Trenti so spet odprta.<br /> Foto Mavric Pivk
16. 6. 2020 | 12:00
16. 6. 2020 | 12:01
1:35
Ljubljana – V prirodoslovnem muzeju spet vabijo v alpski botanični vrt Juliana v Trenti. V poletnih mesecih pripravljajo tudi javna vodstva, na katerih bo mogoče spoznavati rastline v Juliani in njeno zgodovino. Vodstva so brezplačna, vstopnina pa je 3 evre za odrasle, 6 evrov za družine in 2 evra za upokojence, dijake in študente.

Prvo vodenje je ta mesec že potekalo minulo soboto, prihodnje bo v soboto, 27. junija. Julija bodo vodenja ob sobotah, in sicer 4., 18. in 25. julija, ter ob četrtkih, 9. in 16. julija, nato še 1., 6. in 15. avgusta. Sobotna vodenja bodo ob 11., 12. in 13. uri, četrtkova pa samo ob 13. uri.

Za dva evra se lahko odpravite tudi po Soški poti, parkovni poti ob reki, od izvira proti Bovcu, vključen je ogled Juliane. Odhodi od Koče pri izviru Soče so 9. in 16. julija ter 6. avgusta ob 9. uri. Po Soški poti vas vodijo vodniki Triglavskega narodnega parka, po Juliani pa zaposleni v Prirodoslovnem muzeju Slovenije. Za otroke je vstop v park brezplačen.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine