Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Lenarčič: Očitki na moj račun so na nivoju lažnih novic

Evropski komisar za krizno upravljanje se je odzval na očitke, ki prihajajo iz Gibanja Svoboda, da je preveč evropski in premalo slovenski komisar.
Divjanje požara na Krasu sta si lani ogledala premier Robert Golob in evropski komisar Janez Lenarčič. FOTO: Rosana Rijavec/STA
Divjanje požara na Krasu sta si lani ogledala premier Robert Golob in evropski komisar Janez Lenarčič. FOTO: Rosana Rijavec/STA
9. 3. 2023 | 10:22
9. 3. 2023 | 10:52
5:32

V nadaljevanju preberite:

V kabinetu predsednika vlade so pričakovali več sodelovanja s slovenskim komisarjem za krizno upravljanje ob lanskem katastrofalnem požaru v Sloveniji. Poleg tega se po njihovem mnenju Janez Lenarčič ni dovolj angažiral pri iskanju podpore, da Bosna in Hercegovina dobi status kandidatke za članstvo v EU, kar je bilo v interesu celotne slovenske politike.

»Kandidata za komisarja bo izbral predsednik vlade. Pričakujem pa, da bo izbor potekal brez neutemeljenih očitkov na moj račun,« se je za Delo odzval komisar Lenarčič. Očitke na njegovo komisarsko delo v njegovem krogu označujejo za neutemeljene.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine