Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Koronavirus in poletne počitnice v Grčiji

Epidemija covida-19 v Sloveniji počasi izzveneva, prihaja poletje, za marsikoga najlepši del leta, in z njim tudi čas za organizacijo in rezervacijo poletnih počitnic.
Lefkas - Otok božanske lepote, Foto: Intelekta
Lefkas - Otok božanske lepote, Foto: Intelekta
9. 6. 2020 | 08:35
9. 6. 2020 | 08:35
5:26
Posamezne države, hotelirji, agencije in drugi protagonisti turističnega trga vsak na svoj način začenjajo voditi različne marketinške kampanje, da bi privabile potovanj in počitnic željne Evropejce, vendar, kot vse kaže, izbira za letošnje poletje ne bo tako velika, kot smo je vajeni. Za tiste, ki prisegajo na domače loge in sosednjo Hrvaško, se ne bo kaj dosti spremenilo, za ljubitelje letovanj s priljubljenimi direktnimi čarterskimi poleti v Sredozemlje pa bo, kot kaže, na voljo predvsem Grčija oz. grški otoki.

Med ponudniki Grčije in grških otokov v Sloveniji že več kot 30 let eno izmed vodilnih vlog zavzema turistična agencija Intelekta, kjer so se letos odločili za direktne čarterske polete z ljubljanskega letališča na pet najbolj priljubljenih grških otokov oz. otokov, ki so jih v preteklih letih Slovenci najbolj pohvalili.
Z letališča Ljubljana vam bodo tako s posebni direktnimi čarterskimi poleti letos na voljo:
 


Krf - Jonska zakladnica kulture in užitka, Foto: Intelekta
Krf - Jonska zakladnica kulture in užitka, Foto: Intelekta




Lefkas - Otok božanske lepote, Foto: Intelekta
Lefkas - Otok božanske lepote, Foto: Intelekta




Limnos-Grčija kot je nekoč bila, Foto: Intelekta
Limnos-Grčija kot je nekoč bila, Foto: Intelekta




Rodos - Otok sonca in svobode, Foto: Intelekta
Rodos - Otok sonca in svobode, Foto: Intelekta




Karpatos - Otok, ki osvoji vaše srce, Foto: Intelekta
Karpatos - Otok, ki osvoji vaše srce, Foto: Intelekta

 
Ponudba sicer ni tako obširna, kot smo je bili vajeni v preteklih letih, je pa zato toliko bolj kakovostna in ugodna. Ko govorimo o kakovosti, mislimo s tem na letalske prevoznike, ki so precej bolj kakovostni in renomirani kot pri drugih agencijah, gre izključno za nacionalne prevoznike z velikim številom sodobnih letal, ki zagotavljajo varnost in točnost poletov, preverjene in uveljavljene nastanitvene objekte ter izbrane in izkušene slovenske predstavnike. Kar se tiče ugodnih cen, pa v Intelekti velja tako imenovana garancija najpametnejše cene, kar pomeni, da če kdor koli kjer koli najde boljšo ponudbo za Grčijo, jim jo lahko kadar koli prepošlje in mu bodo v 24 urah dali boljšo ceno za isti hotel ali za enak denar boljši hotel.

Sicer pa v Intelekti za vse tiste, ki si počitnice radi organizirajo po svoje in imajo letos malce okrnjene možnosti, ker so odhodi z nizkocenovniki iz tujine vprašljivi in tvegani, omogočajo na svojih čarterjih za Grčijo tudi možnost nakupa samo letalskih vozovnic. Okvirne cene za samo letalske vozovnice najdete na spleti strani www.intelekta.com pod zavihkom Mediteran, kjer nato kliknete oranžni gumbek – Napredni iskalnik. Tudi za cene letalskih vozovnic seveda velja garancija najpametnejše cene, vendar je število mest omejeno!

Poskrbljeno je tudi za družine z otroki, za katere so na voljo številni hoteli in apartmaji, ki za enega otroka, včasih tudi do 18. leta starosti, ponujajo popolnoma brezplačne počitnice. Ko govorimo o popolnoma brezplačnih počitnicah za otroke, pomeni, da imajo popolnoma brezplačen tudi letalski prevoz, in to ne glede na to, ali letujete 7 ali 14 dni! Ampak pozor, bodite pazljivi, ta ponudba za zdaj velja samo, če rezervirate do 10. junija.
Poleg tradicionalno najpametnejših cen za Grčijo pa so se letos v Intelekti še posebej potrudili tudi pri drugih pogojih oz. drobnem tisku, kot včasih rečemo.



S temi pogoji si bomo tako z minimalnim tveganjem svoj prostor pod soncem lahko zagotovili tudi tisti, ki smo malce bolj nezaupljivi in previdni. Koronavirus nam je res precej spremenil način življenja, ampak da bi zdaj za večno postali zapečkarji ali čakali na boljše čase? Nikoli! Kaj pa, če bo prihodnje leto še slabše in se bomo morali naučiti živeti z virusi?

 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine