Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Instantni obrok, ki je nasiten in hranljiv

Instantna kava, instantne juhe in ipd. omogočajo hitro pripravo in prihranek časa, ne vsebujejo pa toliko hranljivih snovi, kot bi jih potrebovali.
FOTO: Aljoša Rebolj
FOTO: Aljoša Rebolj
30. 10. 2020 | 09:30
30. 10. 2020 | 09:33
2:55
Kaj pa, če je obrok lahko instanten in hkrati hranljiv? Rešitev sta iznašla podjetnika Tina Berlec in Mark Kališnik, ki delujeta pod znamko Mul'c in sodelujeta v projektu Štartaj Slovenija. Najprej sta se predstavila z družino bio žitnih obrokov v različnih okusih: oreh, kakav, kokos in lešnik; pozneje pa sta razvila še okus sadje ter bio kakavov napitek KAKTUS.
 

Žitni obrok brez kuhanja

Po tem, ko je linija njunih prvih izdelkov sicer doživela pozitiven odziv, sta prejela tudi sporočila več staršev, ki se jim je triminutna priprava s kuhanjem vseeno zdela zamudna – to sta na lastni koži izkusila tudi sama –, obenem pa so se ostanki lepili na posodo, ki jo je bilo zato težje pomivati. Tako je nato nastala ideja za žitni obrok, ki ga ni treba kuhati, le prelijete ga s hladnim ali toplim mlekom oziroma rastlinskim napitkom. Obrok Mul’c instant je sestavljen iz bio ovsenih kosmičev, izbirate pa lahko med okusoma lešnik in kakav, ki bo všeč tudi starejšim sladkosnedom. Priprava je tako preprosta, da to brez težav naredijo tudi otroci sami.
 

Siti dlje časa

Bistvo in s tem glavna prednost hranljivih obrokov je ta, da nas obogatijo s snovmi, ki koristno vplivajo na delovanje našega organizma, obenem pa nas nasitijo. Bio ovseni kosmiči, ki so osnova obroka Mul'c instant, na primer vsebujejo veliko vlaknin, obenem pa imajo nizek glikemični indeks ter nam dajo občutek sitosti, ki traja dlje.



FOTO: Aljoša Rebolj
FOTO: Aljoša Rebolj

 

Naravno in brez dodatkov

Vse sestavine so naravne in bio certificirane. Za okus so dodani bio kakav ali bio lešniki, namesto belega sladkorja pa je dodan bio kokosov sladkor.

Hladen ali topel instantni obrok Mul’c pripravite tako, da 6 žlicam mešanice dodate 250 ml mleka ali rastlinskega napitka, premešate in brez kuhanja uživate v uravnoteženem obroku, ki je vir beljakovin in prehranskih vlaknin. Mešanica je na voljo v velikem 500-gramskem pakiranju.



VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine