Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Gospodarsko ministrstvo bo razdelilo pet milijonov brezplačnih mask

V imenu ministrstva bo maske samozaposlenim in mikro podjetjem z do štirimi zaposlenimi delila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.
FOTO: Serhii Milekhin/Shutterstock
FOTO: Serhii Milekhin/Shutterstock
V. U.
4. 11. 2020 | 13:16
4. 11. 2020 | 13:20
1:31
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) je odprlo poziv, s katerim bo na 62 območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji razdelilo pet milijonov zaščitnih mask. 

Namenjene bodo samozaposlenim in mikro podjetjem, v katerih so zaposleni do štirje delavci. Javni poziv je objavljen na spletni strani zbornice. Odprt je do 15. novembra.

image_alt
Slovenska proizvodnja zaščitne opreme v polnem zagonu


Določila poziva predvidevajo razdelitev po naslednjih kriterijih: za samozaposlenega ali mikro podjetje z enim zaposlenim 150 mask, za mikro podjetje z dvema zaposlenima 300, za mikro podjetje s tremi zaposlenimi 450 in za tisto s štirimi 600 mask.

V primeru večjega števila vlog od razpoložljivih mask na posameznem območju območne obrtno-podjetniške zbornice bodo do njih upravičeni tisti, ki bodo vlogo oddali prej, če bodo preostale zaradi pomanjkanja interesa nerazdeljene, pa jih bodo lahko prerazporedili na drugo območno obrtno-podjetniško zbornico.

Dodatne informacije obljubljajo na elektronskem naslovu info@ozs.si.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine