Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Elektronsko poslovanje na področju dodatnega pokojninskega zavarovanja

V današnjem času skoraj ni dneva, da ne bi česa slišali ali prebrali na temo digitalizacije. O njej govorimo prav vsi in povsod – na delovnem mestu, doma, celo s prijatelji.
Prihranite čas in dodatno pokojninsko zavarovanje sklenite na spletu. FOTO: iStock
Prihranite čas in dodatno pokojninsko zavarovanje sklenite na spletu. FOTO: iStock
18. 5. 2020 | 11:25
18. 5. 2020 | 11:26
2:08
Nastali položaj je, tudi zaradi virusa, pospešil postopek ureditve in sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja pri Triglav, pokojninski družbi, d. d., kjer smo razvili možnost elektronskega poslovanja in tako omogočili vsem svojim članom in tudi nečlanom urejanje dodatnega pokojninskega zavarovanja po digitalni poti.

Možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja na daljavo
Na Triglav, pokojninski družbi, d. d., smo poenostavili sklepanje individualnega in kolektivnega dodatnega pokojninskega zavarovanja ter razvili možnost sklepanja na daljavo. Pogoj za sklenitev dodatnega pokojninskega zavarovanja na daljavo je, da ima sklenitelj kvalificiran digitalni certifikat, ki omogoča elektronski podpis. 

Individualno dodatno pokojninsko zavarovanje sklenete preprosto z izpolnitvijo pristopne izjave, ki jo najdete tukaj. Navodila za elektronsko podpisovanje so preprosta in so na tej povezavi.

Po novem lahko na Triglav, pokojninski družbi, d. d., tudi delodajalci uredite in sklenete kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje »online« in tako prihranite čas. Za kolektivno sklenitev dodatnega pokojninskega zavarovanja je potreben kvalificiran digitalni certifikat zastopnika družbe (v tem primeru osebni digitalni certifikat ne velja). Delodajalci lahko sklenete omenjeno zavarovanje na spletni strani delodajalci.triglavpokojnine.si. Če delodajalci elektronsko pristopite h kolektivni shemi dodatnega pokojninskega zavarovanja do konca junija (promocijska koda: TPDM2020), se vam v letu 2020 vstopni stroški ne bodo obračunali.  
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine