Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Dresi Rogliča, Jorgiča in nogometne reprezentance za dobrodelne namene

Celotni izkupiček bo namenjen splošni bolnišnici Novo mesto za nakup monitorja za nadziranje vitalnih funkcij novorojenčkov.
Primož Roglič. FOTO: Luk Benies/AFP
Primož Roglič. FOTO: Luk Benies/AFP
Be. B.
19. 5. 2019 | 09:00
3:18
V sklopu projekta Jaz, ti, mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje društvo Tandem Zagorje organizira dražbo dresov najuspešnejših slovenskih športnikov. Zbrani denar bodo namenili za nakup monitorja za nadziranje vitalnih funkcij novorojenčka za ginekološko-porodniški oddelek Splošne bolnišnice Novo mesto, so zapisali v sporočilu za javnost.

Z omenjenim projektom, ki da društvo Tandem organizira že petič, želijo javnost ozavestiti o pomenu reciklaže in krožnega gospodarstva. Skupaj z mladimi in najmlajšimi vsako leto izpeljejo zbiralno akcijo PET plastenk, zbrani denar pa namenijo eni izmed slovenskih porodnišnic. Vendar pa je zbranih sredstev vedno premalo, zato so se odločili še za dražbo dresov nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov.
 

Kaj bo na dražbi?


Podpisani dres najuspešnejšega slovenskega kolesarja Primoža Rogliča, ki po uspehih na dirki po Združenih Arabskih emiratih ter dirki od Tirenskega do Jadranskega morja kraljuje na 1. mestu svetovne serije etapnih dirk ter 3. mestu svetovne lestvice. Izklicna cena dresa je tisoč evrov.

Slovenska nogometna reprezentanca. FOTO: Roman ŠŠipić/Delo
Slovenska nogometna reprezentanca. FOTO: Roman ŠŠipić/Delo
Dres slovenske nogometne reprezentance s podpisi reprezentantov, s kvalifikacijske tekme za EP 2020 med Slovenijo in Severno Makedonijo pod vodstvom selektorja Matjaža Keka, ki je potekala dne 24.3.2019 v Stožicah. Dres so podpisali: Jan Oblak, Vid Belec, Grega Sorčan, Jure Balkovec, Nemanja Mitrović, Bojan Jokić, Andraž Struna, Miha Mevlja, Petar Stojanović, Aljaž Struna, Miha Blažič, Rene Krhin, Josip Iličić, Jasmin Kurtić, Miha Zajc, Benjamin Verbič, Damjan Bohar, Domen Črnigoj, Jaka Bijol, Adam Gnezda Čerin, Jon Gorenc Stanovič, Andraž Šporar, Robert Berić ter Luka Zahović. Dres je v dobrodelni namen prispevala Nogometna zveza Slovenije. Izklicna cena dresa je štiristo evrov.

Darko Jorgič. FOTO: Josep Lago(AFP
Darko Jorgič. FOTO: Josep Lago(AFP
Etui za lopar ter slika s podpisom Darka Jorgiča, člana Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, najboljše uvrščenega slovenskega namiznoteniškega igralca na svetovni jakostni lestvici ITTF, kjer je med posamezniki na 41. mestu, že tretje leto zapored pa je državni prvaka v posamični konkurenci. Skupaj s Petrom Hribarjem pa sta tudi evropska prvaka v dvojicah do 21 let. Izklicna cena rekvizita je sto evrov.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine