Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Desus bo sedeže v Bruslju naskakoval samostojno

Čeprav je Erjavec še pred dvema tednoma namigoval, da se utegne povezati s kakšno od strank trojčka SMC, LMŠ in SAB, gre stranka na volitve sama.
Erjavec pred dvema tednoma ni izključil možnosti, da bi se tudi sam potegoval za sedež v evropskem parlamentu. FOTO: Leon Vidic/Delo
Erjavec pred dvema tednoma ni izključil možnosti, da bi se tudi sam potegoval za sedež v evropskem parlamentu. FOTO: Leon Vidic/Delo
14. 2. 2019 | 14:59
14. 2. 2019 | 15:07
1:08
Bruselj – Potem, ko je vladajoča LMŠ včeraj napovedala samostojni pohod na Bruselj ter se odrekla sodelovanju z SMC in SAB, je samostojni nastop napovedal tudi Desus.

Njegov prvak Karl Erjavec je danes v Bruslju, kjer se mudi na neformalnem srečanju ministrov Nata, komentiral, da ne razmišljajo več o sodelovanju s SAB ali SMC na evropskih volitvah, ki bodo 26. maja, poroča Slovenska tiskovna agencija. »Šli bomo samostojno, s svojimi kandidati. Tako, da je ta razprava brezpredmetna«.

Eden njihovih kandidatov je Ivo Vajgl, za katerega je pred časom dejal, da bi bil primeren nosilec liste. Kandidate bodo evidentirali do konca meseca, nato bodo organi stranke potrdili tudi nosilca liste.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine