Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Zaradi vdihovanja dima štirinajst ljudi potrebovalo zdravniško pomoč

Požar v večstanovanjski zgradbi je povzročil za več tisoč evrov škode, zdravniško pomoč je potrebovalo štirinajst ljudi.
Fotografija je simbolična. FOTO: Gasilska enota Škofja Loka
Fotografija je simbolična. FOTO: Gasilska enota Škofja Loka
Ni. Go.
20. 2. 2024 | 07:58
20. 2. 2024 | 09:42
1:32

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da je včeraj zagorelo v enem od stanovanj v večstanovanjskem objektu na območju Trbovelj. Obvestilo o tem so prejeli okrog 13. ure. Iz stavbe so evakuirali približno trideset ljudi, po prvih podatkih pa življenje nobenega od tistih, ki so dobili zdravniško pomoč, ni ogroženo.

Zagorelo je v kabinetu stanovanja, v katerem sta bili dve starejši osebi. Zaradi vdihavanja dima so ju odpeljali v trboveljski zdravstveni dom. Policista, ki sta prva prišla na kraj dogodka, sta začela evakuacijo stanovalcev do prihoda gasilcev. Gasilci so požar, v katerem je nastalo za več tisoč evrov škode, pogasili, poleg omenjenih dveh oseb pa so zaradi vdihavanja dima še deset stanovalcev in dva policista prejeli zdravniško pomoč.

Vzrok za požar preiskujejo kriminalisti. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o okoliščinah dogodka in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine