Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V jezeru v dolini Radovne odkrili truplo, verjetno že dlje pogrešanega moškega

Mediji so v prvih dneh maja pisali o pogrešanem moškem z Iga, ki so ga nazadnje videli ob jezeru Kreda.
Intervenirali so gasilci PGD Bled in potapljači Podvodno reševalne postaje Bled. FOTO: Gasilci Bled/Boštjan Pernuš/Facebook
Intervenirali so gasilci PGD Bled in potapljači Podvodno reševalne postaje Bled. FOTO: Gasilci Bled/Boštjan Pernuš/Facebook
V. U.
3. 6. 2019 | 11:51
3. 6. 2019 | 12:24
1:14
V jezeru Kreda v dolini reke Radovne v občini Gorje so včeraj dopoldne odkrili mrtvo osebo, so sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje. Kot dodajajo, gre za osebo, ki je bila že dlje časa pogrešana.

Gasilci PGD Bled in potapljači Podvodno reševalne postaje Bled so truplo s pomočjo čolna prepeljali iz vode in ga predali pristojnim službam.

Kot nam je sporočil Bojan Kos s Policijske uprave Kranj, sicer identiteto osebe še ugotavljajo, na truplu pa po doslej preverjenih podatkih ni bilo znakov nasilja. Policiste je o njem obvestila domačinka, ko ga je zagledala na gladini jezera. Policisti so odredili sanitarno obdukcijo.

Mediji so v prvih dneh maja pisali o pogrešanem moškem z Iga, ki so ga nazadnje videli ob jezeru Kreda. Sledila je obsežna iskalna akcija, v minulem mesecu so večkrat preiskali tudi jezero.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine