Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Popravilo dvigala usodno za serviserja

Dvigalo je 71-letnika med servisom v enem izmed večstanovanjskih objektov na Kotnikovi stisnilo ob steno jaška.
Kljub hitremu posredovanju gasilcev in reševalcev je ponesrečeni umrl na kraju nesreče. Fotografija je simbolična. FOTO: Wikipedija
Kljub hitremu posredovanju gasilcev in reševalcev je ponesrečeni umrl na kraju nesreče. Fotografija je simbolična. FOTO: Wikipedija
V. U.
12. 2. 2020 | 18:46
12. 2. 2020 | 18:46
1:20
Ljubljanske policiste so nekaj nekaj pred 14. uro obvestili o nesreči pri delu na območju centra Ljubljane, v kateri je umrl 71-letni moški. Po do sedaj zbranih obvestilih je izvajal servis in pregled dvigal v enem izmed večstanovanjskih objektov, je sporočil Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana.

Ponesrečenega je dvigalo med delom stisnilo ob steno jaška. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Policisti nadaljujejo z ogledom in zbiranjem obvestil glede vseh okoliščin nesreče, o ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

O nesreči je poročal tudi Center za obveščanje Republike Slovenije. Kot so zapisali, je do nesreče prišlo na Kotnikovi ulici. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so s tehničnim posegom izvlekli ponesrečenca in ga predali reševalcem NMP Ljubljana. Kljub hitremu posredovanju gasilcev in reševalcev NMP je na kraju nesreče umrl.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine