Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Policisti še vedno iščejo Almo Novljan, izgubljeno na Mljetu

Neznano kam je izginila 25. junija, slovenski policisti jo še vedno iščejo v sodelovanju s hrvaškimi varnostnimi organi.
Vsi, ki bi imeli informacije o pogrešani Almi Novljan, lahko to sporočijo na interventno številko 113 ali številko Policijske postaje Domžale (01/ 724 65 80). FOTO: PU Ljubljana
Vsi, ki bi imeli informacije o pogrešani Almi Novljan, lahko to sporočijo na interventno številko 113 ali številko Policijske postaje Domžale (01/ 724 65 80). FOTO: PU Ljubljana
V. U.
23. 8. 2019 | 15:12
23. 8. 2019 | 15:51
2:02
Policisti v sodelovanju s hrvaškimi varnostnimi organi še vedno iščejo pogrešano Almo Novljan, ki je od konca junija pogrešana na Hrvaškem (otok Mljet), so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Triinšestdesetletnico iz Domžal pogrešajo že skoraj dva meseca. Njenemu izginotju je na Mljetu in tudi drugod sledila obsežna iskalna akcija z reševalci, gasilci, vojsko in helikopterjem, a za pogrešano žensko ni bilo nobenih sledi.

Zakaj vnovična objava iskanja po dveh mesecih od izginotja? Kaj pričakuje policija? »Obvestilo je namenjeno javnosti, ker oseba še ni najdena. Ocenili smo, da je dobro, da se na to spomni, da se obudi, če bodo še kakšne druge informacije, nove sledi. Primer sicer intenzivno vodijo hrvaški organi, tudi oni so delali določene aktivnosti obveščanja javnosti. Vse pogrešane osebe iščemo, dokler jih ne najdemo,« nam je odgovoril predstavnik za odnose z javnostmi na PU Ljubljana Tomaž Tomaževic.



»Vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi, ponovno naprošamo, da to sporočijo na interventno številko 113 ali obvestijo Policijsko postajo Domžale (01/724 65 80). Informacije lahko sporočijo tudi na anonimno številko 080 1200,« so na PU Ljubljana danes zapisali v sporočilu za medije.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine