Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Končal je na strehi, nato na hladnem

Brez vozniškega dovoljenja in pijan je vozil neregistriran avtomobil ter se zaradi hitrosti prevrnil.
FOTO: Pu Murska Sobota
FOTO: Pu Murska Sobota
O.B.
19. 10. 2018 | 08:54
19. 10. 2018 | 09:05
1:48
Murska Sobota – Kot so v četrtek zvečer sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje, je ob 18.11 uri prišlo do prometne nesreče na cesti Noršinci – Rakičan. Izven naselja Rakičan v občini Murska Sobota se je namreč voznik z osebnim vozilom prevrnil na streho, pri tem se je kadilo iz vozila. Gasilci PGD Rakičan in PGD Murska Sobota so požarno zavarovali in sanirali kraj nesreče, tokrat pa so več dela imeli policisti, ki so pri vozniku ugotovili več nepravilnosti.

Brez vozniškega dovoljenja in pijan je vozil neregistriran avtomobil ter se zaradi hitrosti prevrnil. FOTO: Pu Murska Sobota
Brez vozniškega dovoljenja in pijan je vozil neregistriran avtomobil ter se zaradi hitrosti prevrnil. FOTO: Pu Murska Sobota


»V začetku naselja Rakičan je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča ter se z vozilom prevrnil. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja, avtomobil ni bil registriran, na njem pa so bile nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo navedenemu osebnemu avtomobilu. Preizkus alkoholiziranosti pri vozniku pa je pokazal, da je vozil tudi pod vplivom alkohola. Zaradi vsega navedenega mu je bil avtomobil zasežen, voznik pa je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti«, so sporočili z OKC PU Murska Sobota.

Sicer pa, po trditvah očividcev je voznik osebnega avtomobila znamke Renault Clia zapeljal s ceste, ker se je najverjetneje skušal izogniti policijski kontroli in je nekoliko »bolj pritisnil na plin«.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine