Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V hujši prometni nesreči med Kranjem in Spodnjim Brnikom umrl 50-letnik

50-letni voznik je zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljala druga voznica, kjer sta z osebnima avtomobiloma čelno trčila.
FOTO: Voranc Vogel/Delo
FOTO: Voranc Vogel/Delo
K. S., STA
17. 7. 2024 | 12:10
17. 7. 2024 | 14:23
1:32

Na letališki obvoznici med Kranjem in Spodnjim Brnikom se je nekaj čez 11. uro zgodila huda prometna nesreča. Po doslej znanih podatkih je 50-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Brnika proti Kranju, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Med vožnjo je zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljala druga tuja voznica, kjer sta z osebnima avtomobiloma čelno trčila. 50-letnik je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl. V drugem udeleženem osebnem avtomobilu so bili poleg tuje voznice še trije tuji potniki, ki so telesno poškodovani.

Na kraju jih je oskrbelo zdravstveno osebje in jih z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Na kraju so bili tudi gasilci.

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. Cesta je bila na tem delu zaprta okoli tri ure. Obvoz je bil urejen. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine