Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Zaradi hudih opeklin življenje 44-letnice ogroženo

Kako se je ženska poškodovala, še ni znano. Na območju Grosuplja policisti iščejo pogrešanega partnerja poškodovane ženske.
FOTO: Igor Zaplatil/Delo
FOTO: Igor Zaplatil/Delo
Š. J., STA
13. 8. 2020 | 10:43
13. 8. 2020 | 18:36
2:14
Policijska uprava Ljubljana je bila v sredo zvečer obveščena o dogodku na območju Grosuplja, kjer je bila huje opečena 44-letna ženska. Poškodovano je na dvorišču našel njen sin. 

Žensko so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njeno življenje je menda ogroženo. Kako je dobila te poškodbe, še ni znano. Prav tako niso znane druge okoliščine dogodka, policisti še zbirajo obvestila in opravljajo ogled kraja. S policije so še sporočili, da v povezavi z dogodkom na širšem območju Grosuplja iščejo pogrešano osebo, partnerja poškodovane ženske. 

Predstavnik za odnose z javnostmi z ljubljanske policijske uprave Tomaž Tomaževič je za STA pojasnil, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, še vedno pa tudi iščejo pogrešanega partnerja poškodovane ženske. Navedel je, da gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, s kraja pa je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos.



Po njegovih besedah je zaenkrat znano, da je bil pogrešani moški v bližini kraja dogodka, ne pa tudi, kakšna je bila njegova vloga. Policisti sicer preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja.

Po poročanju nekaterih medijev pa naj bi moški z bencinom polil svojo partnerico in jo zažgal. Kot piše spletni portal MMC, naj bi domnevni storilec partnerico zažgal v avtomobilu, takoj ko je prišla iz službe.

Storilec naj bi po navedbah portala s kraja dogodka zbežal v bližnji gozd v natikačih, ki so jih pozneje našli v bližini. Policisti ga iščejo na širšem območju Grosuplja.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine