Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Z Gordonom Ramsayjem na potovanju v preteklost

V hotelu Savoj je britanski kuharski zvezdnik odprl tretjo restavracijo, meni Restaurant 1890 je poklon francoskemu chefu Escoffierju.
Gordon Ramsay je kot vajenec pristal v zloglasni peklenski kuhinji restavracije večno jeznega Marca Pierra Whita Harvey's, kjer je nenehne žalitve in poniževanja zdržal skoraj tri leta. FOTO: Danny Moloshok/Reuters
Gordon Ramsay je kot vajenec pristal v zloglasni peklenski kuhinji restavracije večno jeznega Marca Pierra Whita Harvey's, kjer je nenehne žalitve in poniževanja zdržal skoraj tri leta. FOTO: Danny Moloshok/Reuters
4. 9. 2022 | 17:00
6:35

V nadaljevanju preberite:

Gordon Ramsay, dolga leta enfant terrible britanskega kulinaričnega prizorišča, ima v letošnjem Michelinovem vodniku po Veliki Britaniji in Irskem tri restavracije: letos na pomlad je v legendarnem hotelu Savoy na Strandu odprl Restavracijo 1890, kjer je na jedilnem listu le okuševalni meni, v katerem so na sodobni način pripravljene jedi znamenitega chefa francoske visoke kuhinje Georgesa Augusta Escoffierja, »kralja kuharjev in kuharja kraljem«. Bolj klasično, bolj luksuzno in bolj sodobno najbrž ne gre.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine