Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Poljub morja na ustnice

Puristi svetujejo, da se ostrige zgolj pogoltne in da je karkoli drugega nesmiselno, a mogoče se jih je lotiti na še veliko drugačnih načinov.
Slo., Lj., 22.12.2022,predstavitev knjige Mateja Fišerja Ostrige v Evropi, Vzreja, zalivi in kuharska knjiga, foto: Dejan Javornik Foto Foto: Dejan Javornik
Slo., Lj., 22.12.2022,predstavitev knjige Mateja Fišerja Ostrige v Evropi, Vzreja, zalivi in kuharska knjiga, foto: Dejan Javornik Foto Foto: Dejan Javornik
8. 1. 2023 | 16:00
7:50

V nadaljevanju preberite:

Le redki so založniki ali avtorji, ki bi novinarsko konferenco v času, ko so bile dopoldanske temperature lepo pod desetimi stopinjami Celzija, priredil na prostem. Matej Fišer je to storil in imel je dober razlog: hlad nikakor ni škodil ne ostrigam, ki jih je ponudil, ne francoskemu chablisu, ki ga je dodal. Predstavil je seveda svojo knjigo Ostrige v Evropi.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine