Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Najlepše je, ko pridejo veseli in nasmejani gostje

Tjaša Kunst, tretja generacija gostinske družine, o odraščanju v družinski gostilni oz. z njo, kakšni so izzivi v tem poklicu in o načrtih za prihodnost.
Mlada generacija gostinske družine Kunst (od leve proti desni) Tamara, Nejc in Tjaša. FOTO: Družinski arhiv
Mlada generacija gostinske družine Kunst (od leve proti desni) Tamara, Nejc in Tjaša. FOTO: Družinski arhiv
14. 5. 2023 | 16:00
9:29

V nadaljevanju preberite:

Februarja letos je po več kot 57 letih svoja vrata zaprla legendarna gostilna Šempeter, središče družabnega življenja v Bistrici ob Sotli, tik ob meji s hrvaškim Kumrovcem, dobro znana dobrojedcem z obeh strani meje. Vseskozi jo je vodila družina Kunst, ki svojo zgodbo nadaljuje v Krškem. Tja se je preselila tudi njihova največja specialiteta, kopun, ki so ga gostop ponudili kot prvi v Sloveniji.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine