Naš prvi dejanski strokovni svetovalec za hrano in pijačo, ki je pri nas uvedel standarde petzvezdičnih hotelov.

Galerija
»Zame osebno je bila največja čast, da smo lahko v Levu gostili svetovno zvezdo opere, italijanskega tenorista Luciana Pavarottija s tedanjo ženo Nicoletto,« pravi Vojko Zajšek, ki je odpiranje Slovenije svetu v devetdesetih letih doživljal prek tujih gostov. FOTO: Brane Maselj
V nadaljevanju preberite:
V poosamosvojitvenem času, ko se je hotel Lev povezoval v svetovno hotelsko verigo Intercontinental, je Vojko Zajšek v njem odigral eno ključnih vlog. V Leva je uspešno prenesel visoke standarde storitev te hotelske verige in bil takrat prvi dejanski food & beverage menedžer, strokovni svetovalec za hrano in pijačo, pri nas. Tako je njegovo funkcijo v Levu potrdila kar Intercontinentalova dunajska centrala.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Aktualne in poglobljene vsebine, ki vam pomagajo razumeti svet – za 14,99 EUR na mesec!
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji