Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Glasba

Tom Jones končno pri nas

Nastopil bo prvič, in sicer v ljubljanskih Stožicah 18. junija.
Tom Jones, glasbena legenda iz Walesa.<br />
Foto: osebni arhiv
Tom Jones, glasbena legenda iz Walesa.<br /> Foto: osebni arhiv
24. 1. 2019 | 09:30
24. 1. 2019 | 09:45
1:54
Izjemni pevec in svetovna glasbena zvezda Tom Jones bo končno nastopil tudi v naših krajih. Valižan, star 78 let, je eden redkih glasbenikov, ki še vedno uspešno nastopa na turnejah, njegove uspešnice pa so znane številnim generacijam.

Tom Jones bo aprila začel svojo turnejo po Združenih državah Amerike in Evropi, v okviru katere bo 18. junija nastopil v ljubljanski dvorani Stožice. Pevec mogočnega in prepoznavnega grobega baritona ima za seboj že več kot 56 let glasbene kariere, ki so jo zaznamovale številne uspešnice, med njimi tudi It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, Green, Green Grass of Home in I’ll Never Fall in Love Again.

»Za nas je izjemna čast, da bo ta legendarni glasbenik nastopil tudi v Sloveniji. Njegovi koncerti so doživetje, ki ga težko opišemo z besedami, zato pričakujemo pravi spektakel v Stožicah,« je o prihajajočem poletnem dogodku povedal Alen Ključe, organizator koncerta in direktor Star produkcije.

Ta prepoznavni pevec je v svoji glasbeni karieri izdal 41 studijskih albumov, pet v živo in kar 16 kompilacij. Glasbene kritike so najbolj navdušili albumi, Long Lost Suitcase, Spirit in The Room in Praise & Blame. Imel je kar nekaj povratkov na svetovno glasbeno sceno, eden takih je bil album Reload iz leta 1999, na katerem sta uspešnici Sex Bomb in Mama Told Me Not to Come. To je tudi njegov najbolje prodajan album. Na prvem mestu britanske lestvice najbolje prodajanih albumov je bil dve leti.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine