Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

Lady Gaga in Glenn Close sta si razdelili nagrado kritikov za glavno žensko vlogo

Kritiki so za najboljši film razglasili Romo.
Glenn Close in Lady Gaga FOTO: Danny Moloshok/Reuters
Glenn Close in Lady Gaga FOTO: Danny Moloshok/Reuters
S. S.
14. 1. 2019 | 08:26
14. 1. 2019 | 19:46
2:51
Tudi kritiki se včasih ne morejo odločiti, kdo med filmskimi zvezdami je bil v lanskem letu res najboljši. Tako je na 24. podelitvi nagrad kritikov slavila tako Lady Gaga kot Glenn Close v kategoriji najboljša igralka v glavni filmski vlogi. V kategoriji televizijskih miniserij sta si nagrado za glavno žensko vlogo razdelili Amy Adams za vlogo v seriji Sharp Objects in Patricia Arquette, ki igra v seriji Escape at Dannemora.  

Kritiki so za najboljši film izbrali Romo, režiser filma Alfonso Cuarón je dobil tudi nagrado za najboljšega režiserja. Nagrado za najboljšo glavno moško vlogo je dobil Christian Bale za film Vice, za stranski vlogi pa Mahershala Ali za vlogo v filmu Zelena knjiga (The Green Book) in Regina King za vlogo v filmu If Beale Street Could Talk (Če bi Ulica Beale lahko govorila). Elise Fisher je dobila nagrado za obetavno igralko za vlogo v filmu Eight Grade (Osmi razred).
 
Serija The Marvelous Mrs. Maisel je bila razglašena za najboljšo med komičnimi serijami, glavna zvezda serije Rachel Brosnahan je osvojila nagrado za glavno žensko vlogo v televizijskih serijah, Sandra Oh je osvojila nagrado za glavno vlogo v dramski seriji, Mathew Rhys pa za glavnega igralca v seriji Americans. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine