Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Že poznate uspešno slovensko podjetje BISOL Group?

Slovensko sončno podjetje BISOL Group je lani znova doseglo rekordno prodajo.
FOTO: BISOL Group
FOTO: BISOL Group
24. 4. 2023 | 09:02
2:16

BISOL Group je edini slovenski, pa tudi eden redkih zares evropskih proizvajalcev solarnih modulov, zaradi katerega je Slovenija edina država Evropske unije, ki izvozi več solarnih modulov, kot jih uvozi. S svojo 750 MW veliko visokotehnološko proizvodnjo v Latkovi vasi pri Preboldu dajejo kruh okrog 230 slovenskim družinam.

Skoraj 20 let in več kot 100 držav

Skupino BISOL Group je pred skoraj dvema desetletjema ustanovil Slovenec z vizijo in ogromno znanja s področja elektrotehnike dr. Uroš Merc, kmalu pa se mu je pridružil stanovski kolega Marko Poličnik. Od takrat naprej BISOL spada med vodilne znamke na področju proizvodnje fotonapetostnih modulov v svetovnem merilu.

Odlični rezultati z več kot 900 milijoni evrov izvoza so BISOL umestili med 20 do 30 največjih slovenskih izvoznikov – BISOL namreč svoje solarne izdelke izvaža v več kot 100 držav sveta, pred kratkim pa so na svoj zemljevid dodali Antarktiko.

FOTO: BISOL Group
FOTO: BISOL Group

Po 20 letih še vedno rekordni rezultati

Kljub nenehni rasti in razvoju podjetja je skupina BISOL Group v zadnjih letih doživela razcvet in lani pomemben poslovni preboj: rekordnih 100 milijonov letnega prometa. Vse kaže, da je solarna industrija že postala panoga prihodnosti. Kljub večmilijonskim naložbam v robotizacijo proizvodnje BISOL stalno širijo ekipo visokousposobljenih in bistrih sodelavcev, ki soustvarjajo odlične rezultate.

Celotno ekipo 230 ljudi povezuje vizija okoljske trajnosti in spreminjanja sveta na bolje s širjenjem enega najbolj samozadostnih in cenovno konkurenčnih virov energije – sonca.


Naročnik oglasne vsebine je BISOL Group, d.o.o.

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine