Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Stop za lastna avtonomna vozila

Nuro, ki je prvi na ceste pripeljal robotska vozila, se bo v času krize tehnološkega sektorja osredotočil na programsko opremo.
Samovozečo tehnologijo podjetja Nuro uporabljajo tudi dostavni avtomobili toyota prius, ki jih uporablja 7-Eleven. FOTO: Reuters
Samovozečo tehnologijo podjetja Nuro uporabljajo tudi dostavni avtomobili toyota prius, ki jih uporablja 7-Eleven. FOTO: Reuters
14. 5. 2023 | 12:00
4:41

V nadaljevanju preberite:

 

Nuro, zagonsko podjetje, ki proizvaja popolnoma avtonomna dostavna vozila, ki nimajo niti pedal niti volana, je prejšnji teden sporočilo, da bodo zaradi prestrukturiranja odpustili kar dvajset odstotkov zaposlenih.

Kot so objavili v načrtu, se bodo v časih, ki finančno niso prijazni, usmerili stran od potratnih komercialnih dejavnosti v smer raziskav in razvoja. Zato bodo zmanjšali proizvodnjo tretje generacije svojega po meri izdelanega avtonomnega dostavnega vozila, znanega tudi kot R3. Prav tako bodo zmanjšali delež dostav znotraj pilotnega projekta, pri katerem sodelujejo z Domino's Pizza in 7-Eleven. Podjetje tudi zmanjšuje svoje proizvodne načrte.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine