Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Po obisku inšpektorjev gostilne morale zapreti vrata

Inšpektorji opozarjajo na pomanjkljivo znanje zaposlenih in pomanjkanje ustrezno usposobljenega kadra v gostinskih obratih.
Dogajanje za zaprtimi vrati kuhinj razkrivajo inšpektorji, ki redno nadzorujejo gostinske obrate. Foto Jon Nazca, Reuters
Dogajanje za zaprtimi vrati kuhinj razkrivajo inšpektorji, ki redno nadzorujejo gostinske obrate. Foto Jon Nazca, Reuters
18. 5. 2024 | 05:00
3:56

V nadaljevanju preberite: 

Inšpektorji so v zadnjih šestih mesecih vzeli pod drobnogled 516 gostiln. Kaj so odkrili, ko so pogledali v kuhinje restavracij, kaj so ugotovili o zaposlenih? V nekaterih restavracijah in lokalih so bile razmere takšne, da so jim (začasno) prepovedali delovanje.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine