Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Platforma Stripe zaživela v Sloveniji

Minimaa in Treo že uporabljata platformo Stripe v Sloveniji za ponujanje svojega blaga in storitev kupcem po vsem svetu.
FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
9. 9. 2019 | 13:39
9. 9. 2019 | 13:54
1:39
Svetovna plačilna platforma Stripe, eno od najhitreje rastočih tehnoloških podjetij na svetu, bo danes uradno ustanovljena v Sloveniji. Platforma omogoča zagon in rast spletnih podjetij, povečanje obsega njihovega poslovanja na svetovni ravni ter sprejemanje denarja od koder koli na svetu, so sporočili iz Stripa.

Platforma obdela več milijard dolarjev na leto za več milijonov podjetij, vključno z zagonskimi in velikimi podjetji, kot so Google, Amazon, Uber in Shopify. Podjetji Minimaa in Treo platformo Stripe v Sloveniji že uporabljata za ponujanje svojega blaga in storitev kupcem po vsem svetu.
 

Slovenska podjetja po samo nekaj klikih začnejo izvažati po svetu


»Slovenska podjetja lahko že danes v samo desetih minutah začnejo sprejemati plačila v več kot 130 valutah. Platforma Stripe tem podjetjem prvič omogoča dostop do svojih globalnih plačil in zakladniške mreže. Podjetja lahko uporabljajo platformo Stripe za sprejemanje plačil pa tudi za upravljanje računovodstva, izdajanje računov, izplačila tretjim osebam in optimizacijo mobilnega plačevanja – vse z ene centralizirane nadzorne plošče. Uporabniki platforme Stripe dobijo tudi dostop do mobilnih denarnic, kot sta Apple Pay in Google Pay,« pravijo v Stripu.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine