Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

NLB s ponedeljkom prilagaja delovni čas poslovalnic

Vsak dan bodo odprte od 8. do 15. ure, v petek, 30, oktobra, pa zaradi izplačila pokojnin že pol ure prej. Upokojencem svetujejo, da za pomoč zaprosijo svojce.
V naši največji banki ob epidemiji prilagajajo urnik svojih poslovalnic. FOTO: Jure Eržen/delo
V naši največji banki ob epidemiji prilagajajo urnik svojih poslovalnic. FOTO: Jure Eržen/delo
M. J.
23. 10. 2020 | 10:15
23. 10. 2020 | 10:15
1:34
Ljubljana - V NLB ob zaostrovanju razmer zaradi širjenja koronavirusa prilagajajo delo svojih poslovalnic, ki bodo s ponedeljkom začele poslovati po prilagojenem urniku, in sicer bodo vsak delovnik odprte od 8. do 15 ure, so sporočili iz banke.

V petek, 30. oktobra, bodo zaradi izplačila pokojnin njihove poslovalnice odprle vrata že ob 7.30. Prve pol ure bo namenjene izključno upokojencem, poleg tega bodo – tako kot doslej – vse stranke prosili, da prednost pri obravnavi ponudijo upokojencem, invalidom in nosečnicam. Starejšim in upokojencem sicer svetujejo, da na dan izplačila pokojnin ostanejo doma, za pomoč pri bančnih opravkih pa prosijo svojce.

Zaradi naglega porasta okužb v NLB strankam še svetujejo, da obiščejo poslovalnico le, ko je to res nujno, če pa že, pa naj ne pozabijo na preventivne ukrepe in napotke. Vsem strankam svetujejo, da za poslovanje z banko uporabiijo sodobne načine plačevanja. Večjega zapiranja enot ne predvidevajo, se pa bodo prilagodili razmeram, še sporočajo iz naše največje banke.





 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine