Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija  |   Novice

Ključni podatki o zakonodaji, varnosti in zdravju na delovnem mestu

Zveza delavskih sindikatov Slovenije – Solidarnost je pripravila brošure z naslovom Moja varna zaposlitev.
Znanje delavcev o pravicah in dolžnostih je ključnega pomena. FOTO: Jacoblund Getty Images/istockphoto
Znanje delavcev o pravicah in dolžnostih je ključnega pomena. FOTO: Jacoblund Getty Images/istockphoto
9. 10. 2020 | 11:10
9. 10. 2020 | 11:10
1:57
V brošuri so v okviru projekta Krepitev kompetenc socialnih partnerjev na enem mestu zbrani ključni podatki in informacije o delovnopravni zakonodaji, varnosti in zdravju pri delu ter s tem povezani aktualni ukrepi v času epidemije covida-19. Z brošuro smo želeli bralcu približati razumevanje in poznavanje osnovne delovnopravne zakonodaje ter zagotavljanja varnosti in zdravja na delovnem mestu. Zaradi znatnega vpliva ukrepov za zajezitev širitve epidemije covida-19 na pravice in obveznosti delavcev je njihovo poznavanje zanje bistvenega pomena. 

Brošure najdete na spletnem naslovu: http://kkspdzvd.si/wp-content/uploads/2020/05/Moja-varna-zaposlitev.pdf.

V okviru projekta smo tudi vzpostavili e-učilnico, v kateri so zanimiva in poučna e-gradiva. Za vsak uspešno opravljen e-tečaj uporabnik pridobi potrdilo. Uporaba je povsem brezplačna! Če bi želeli o tem izvedeti več informacij, nam pišite na elektronski naslov zdss.solidarnost@siol.net. Z veseljem vam odgovorimo. 

Projekt financira Javni razpis za sofinanciranje projektov socialnih partnerjev, ki ga izvaja Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Republika Slovenija, v sodelovanju z Evropskim socialnim skladom, Evropska unija.

FOTO: ZDSS
FOTO: ZDSS
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine