Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Andrej Prebil odhaja z DUTB

Trenutno poteka seja upravnega odbora DUTB, po kateri bi lahko bilo kaj več znanega tudi o usodi drugega izvršnega direktorja Jožeta Jaklina. 
DUTB bo dobila novo vodstvo. Foto Jože Suhadolnik
DUTB bo dobila novo vodstvo. Foto Jože Suhadolnik
28. 3. 2019 | 15:05
28. 3. 2019 | 16:38
1:20
Andrej Prebil je ta teden dal odpoved kot izvršni direktor Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB), ker s prvim aprilom začenja službo na novem delovnem mestu v gospodarstvu. Njegove naloge v DUTB bo prevzel vršilec dolžnosti glavnega izvršnega direktorja Matej Pirc, so potrdili na DUTB. Predaja poslov bo izvedena do konca tega tedna.

Neizvršni direktorji se po neuradnih informacijah pogovarjajo o razhodu tudi z drugim izvšrnim direktorjem Jožetom Jaklinom.

Upravni odbor DUTB pod vodstvom Tomaža Beska bo tako prevetril izvršno vodstvo. Že lani decembra je po aferi  s preprodajo zemljišča v Logatcu – policija glede tega preiskuje direktorja Lonstroffa v Sloveniji Petra Webra – odstopil Imre Balogh, vršilec dolžnosti pa je nato postal Matej Pirc, dotedanji finančni direktor DUTB. O novem glavnem izvršnem direktorju DUTB, na razpis se je prijavil tudi Pirc, naj bi po pričakovanjih neizvršni direktorji odločili prihodnji mesec.

 

 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine