Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Adria Tehnika širi sodelovanje z Airbusom

Na Gorenjskem delajo za vodilne letalske prevoznike
FOTO: Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana,Adria Airways,Airbus A-319.
FOTO: Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana,Adria Airways,Airbus A-319.
16. 1. 2019 | 08:51
16. 1. 2019 | 08:58
1:28
Zgornji Brnik - Adria Tehnika je z Airbusom podpisala pogodbo o dolgoročnem sodelovanju na področju podpore in vzdrževanja letal Airbus A320FAM (Tailored Support Packages), so sporočili iz Adrie Tehnike.

»Pogodba z družbo Airbus je dodatna potrditev kakovosti in vrhunske usposobljenosti naše ekipe. Prepričana sem, da bomo skupaj z njimi izvajali uspešne projekte in v prihodnje naše sodelovanje še okrepili in razširili na ostale tipe v Airbus družini tehnološko najnaprednejših  letal na svetu ter upravičili njihovo zaupanje je ob sklenitvi sodelovanja povedala namestnica glavnega izvršnega direktorja Adrie Tehnike, Barbara Perko Brvar.

Družba Adria Tehnika, ki ima 240 zaposlenih, je v letu 2017 ustvarila 23,5 milijonov evrov prihodkov ter 3 milijone evrov denarnega toka, leto 2018 pa zaključujejo v skladu s poslovnimi načrti. Večino svojih prihodkov (več kot 90 odstotkov) Adria Tehnika ustvari s tujimi poslovnimi partnerji, med katerimi so predvsem mednarodno uveljavljeni evropski  letalski prevozniki.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine