Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Karierni sejem vabi perspektivne

Na Karernem sejmu pričakujejo okoli 80 podjetij, ki iščejo kadre, in več tisoč obiskovalcev.
V Cankarjevem domu bo spet vrvelo od mladeži. Foto Milka Bizovičar/Delo
V Cankarjevem domu bo spet vrvelo od mladeži. Foto Milka Bizovičar/Delo
B. K.
13. 10. 2018 | 08:00
16. 10. 2018 | 12:27
1:27
Največji karierni sejem v Sloveniji – Karierni sejem MojeDelo.com – bo v Cankarjevem domu odprl svoja vrata v četrtek,18. oktobra. Organizator pričakuje več kot 80 podjetij, domačih razstavljavcev, ki bodo iskala nove moči, saj so se razmere na trgu dela močno spremenile: zdaj so podjetja tista, ki iščejo različne profile kadrov in vlagajo velike napore v to, da jih pridobijo.

Sejem naj bi po pričakovanjih obiskalo več tisoč iskalcev novih zaposlitvenih priložnosti. Slišali bodo lahko različne navdihujoče zgodbe, predavanja in intervjuje z znanimi Slovenci, na primer s športnico Emo Kozin, astrofizičarko Andrejo Gomboc, menedžerjem Andražem Logarjem, zdravnico Sanelo Banović.

Na okrogli mizi pa bodo postavili na tehtnico izkušnje in mladost skozi prizmo kadrovskih strategij slovenskih podjetij. Kot kažejo izkušnje portala MojeDelo.com, delodajalci danes iščejo predvsem kadre na področju tehnike, elektrotehnike, telekomunikacij, strojništva, kamnoseštva, kovinarstva. Obisk kariernega sejma je brezplačen.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine