Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Znana slovenska reprezentanca za Oslo

Selektor Matjaž Kopitar je danes razkril dokončen seznam hokejistov, ki bodo jutri odpotovali na Norveško.
Matjaž in Anže Kopitar bosta z velikimi pričakovanji odletela v Oslo. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Matjaž in Anže Kopitar bosta z velikimi pričakovanji odletela v Oslo. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
M. Š., STA
22. 8. 2021 | 18:37
1:32
Dan pred jutrišnjim odhodom na kvalifikacijski turnir za olimpijske igre v Pekingu 2022 je znana podoba slovenske reprezentance v hokeju na ledu. Selektor Matjaž Kopitar je namreč danes razkril dokončen seznam igralcev, ki bodo odpotovali v Oslo.

Ob tem je z veseljem ugotovil, da so na seznamu vsi najboljši slovenski hokejisti z Anžetom Kopitarjem na čelu. Naša izbrana vrsta se bo v norveški prestolnici potegovala za tretji zaporedni nastop na zimskih olimpijskih igrah. V četrtek ob 15. uri se bo pomerila z Dansko, v petek z Norveško (21.00) in v nedeljo točno opoldne z Južno Korejo. Na olimpijske igre v Peking 2022 se bo uvrstila le najboljša reprezentanca.

Barve Slovenije bodo zastopali vratarji Gašper Krošelj, Luka Gračnar in Matija Pintarič, branilci Blaž Gregorc, Klemen Pretnar, Žiga Pavlin, Matic Podlipnik, Aleksandar Magovac, Kristjan Čepon, Aljoša Crnovič in Miha Logar ter napadalci Anže Kopitar, Jan Drozg, Luka Maver, Miha Verlič, Žiga Jeglič, Jan Urbas, Rok Tičar, Robert Sabolič, Anže Kuralt, Ken Ograjenšek, Žiga Pance, Nik Simšič, Miha Zajc in Gregor Koblar.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine