Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Jakupovičeva zanesljivo na glavnem turnirju

V kvalifikacijah za močan turnir na Floridi je bila uspešna Dalila Jakupovič, na zadnji stopnički je obstala Polona Hercog. Na glavnem turnirju neposredno Zidanškova.
Dalila Jakupovič bo zaigrala na glavnem turnirju turnirja v Miamiju. FOTO: Reuters
Dalila Jakupovič bo zaigrala na glavnem turnirju turnirja v Miamiju. FOTO: Reuters
P. Z., STA
20. 3. 2019 | 19:01
20. 3. 2019 | 19:11
1:52
Najboljše teniške igralke bodo do konca marca nastopale na turnirju v Miamiju z nagradnim skladom 9,03 milijona dolarjev. Na glavnem turnirju bo nastopila Tamara Zidanšek, v kvalifikacijah je bila uspešna Dalila Jakupovič, na zadnji stopnički je obstala Polona Hercog.

Hercogova je v zadnjem kolu kvalifikacij izgubila z Nemko Lauro Siegemund s 6:3, 2:6, 2:6 po dveh urah in pol dolgem dvoboju, pred tem je premagala Madžarko Fanny Stolar s 6:2, 6:2.

Uspešnejša je bila Jakupovičeva, saj je v zadnjem kvalifikacijskem krogu brez težav premagala Američanko Madison Brengle s 6:0, 6:3; pred tem pa je ugnala Francozinjo Fino Ferro z 1:6, 6:3, 6:2.

Zidanškova, ta čas najboljša Slovenka na 66. mestu lestvice WTA, še nima tekmice v prvem krogu, pomerila se bo z eno od kvalifikantk.
 

Med dvojicami tri Slovenke


Na tekmovanju dvojic bodo nastopile tri Slovenke. Andrejo Klepač v paru s Španko Mario Jose Martinez Sanchez čaka britansko-španskia naveza Heather Watson/Lara Arruabarrena, Jakupovičeva se bo v navezi z Rusinjo Irino Hromačevo borila s petima nosilkama Kanadčanko Gabrielo Dabrowski in Kitajko Xu Yifan, Katarina Srebotnik in Američanka Raquel Atawo pa bosta za tekmici v prvem krogu imeli šesti nosilki Avstralko Samantho Stosur in Kitajko Zhang Shuai.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine