Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Pariz 2024

Sedem mesecev noseča olimpijka: Borili smo se trije

Egiptovska sabljačica Nada Hafez je na OI v Parizu nastopila v pozni nosečnosti. Bil je psihološki in fizični izziv, ampak je bilo vredno.
Nada Hafez bo kmalu mamica. Foto instagram
Nada Hafez bo kmalu mamica. Foto instagram
31. 7. 2024 | 10:11
31. 7. 2024 | 10:21
1:32

Olimpijske igre pišejo zares zanimive zgodbe. V Parizu je že na svojih tretjih igrah nastopila sabljačica iz Egipta, ampak tokrat prvič kot bodoča mamica. Nada Hafez je že sedem mesecev noseča, kljub temu pa se ni hotela odreči olimpijskemu nastopu.

V prvem kolu je Hafezova celo zmagala, izločila je Američanko Elizabeth Tartakovsky, v osmini finala pa izgubila z Južnokorejko Jeon Hayoung. Po porazu je na instagramu objavila dolgo sporočilo, v katerem je oznanila lepo novico. 

Nada Hafez (desno) je nastopila sedem mesecev noseča. FOTO: Albert Gea/Reuters
Nada Hafez (desno) je nastopila sedem mesecev noseča. FOTO: Albert Gea/Reuters

»7 mesecev noseča olimpijka. Če se je zdelo, da sta tekmici dve, smo bili v bistvi trije: jaz, moja nasprotnica in bitje, ki še čaka, da pride na svet. Jaz in moj otrok sva imela veliko izzivov, tako čustvenih kot telesnih. Nosečnost je težka že sama po sebi, hkrati sem morala ves čas iskati ravnotežje med športom in zasebnim življenjem. Ampak bilo je vredno,« je zapisala 26-letna Hafezova.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine