Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Sešlar z evrogolom odločil štajerski derbi

Svit Sešlar je bil junak tekme med Celjem in Mariborom, ki so ga dobili domači z 2:1. Podaja in lob v 90. minuti za pomembne tri točke ekipe Alberta Riere.
Svit Sešlar je bil junak tekme v Celju. FOTO: NK Celje/instagram
Svit Sešlar je bil junak tekme v Celju. FOTO: NK Celje/instagram
18. 9. 2024 | 19:06
18. 9. 2024 | 19:38
1:42

Svit Sešlar se je tudi na drugi tekmi po vrnitvi v Celje izkazal za zadetek v polno. Dobesedno. S podajo in evrogolom v 90. minuti je odločil zanimiv 116. štajerski derbi, ki se je končal z 2:1 (1:0). Trener Albert Riera je dobro vedel, kaj lahko pričakuje od sina nekdanjega reprezentanta Simona. Z zdaj 22-letnim Svitom je Španec pri Olimpiji osvojil dvojno krono v sezoni 2022/23. 

»Bila je zelo težka, naporna tekma. Šlo je gor, dol, priložnosti na obeh straneh, česar si nismo ravno želeli. Hočemo nadzirati igro, ne želimo se spuščati v te 'konjske dirke'. Najpomembnejše je, da so tri točke doma,« je pred kamerami Sportkluba povedal Sešlar, ki se je vrnil v domovino po neposrečeni avanturi v Turčiji.

O zadetku, o katerem se bo govorilo še nekaj časa, saj je v na videz izgubljenem položaju s prefinjenim lobom s strani matiral Ažbeta Juga, pa: »Videl sem vratarja, da je stopil malce naprej. Če takšno žogo zadeneš, gre vedno v gol.«

 

 

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine