Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Savo Milošević se vrača k Partizanu

Po porazu z 0:4 na derbiju s Crveno zvezdo je beograjski Partizan zapustil trener Aleksandar Stanojević, njegov naslednik je Milošević.
Savo Milošević je mesto selektorja nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine zapustil marca. FOTO: Amel Emric/Reuters
Savo Milošević je mesto selektorja nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine zapustil marca. FOTO: Amel Emric/Reuters
STA
27. 9. 2024 | 08:32
27. 9. 2024 | 08:35
1:53

Nekdanji srbski nogometni reprezentant Savo Milošević bo nasledil Aleksandra Stanojevića na trenerski klopi beograjskega Partizana, piše srbska agencija Tanjug. S tem se 51-letnik vrača na klop srbskega kluba, ki je pred dnevi na derbiju proti Crveni zvezdi izgubil z 0:4 in posledično ostal brez trenerja Stanojevića.

Kot poročajo Novosti, se je vodilnim možem kluba iz Humske uspelo dogovoriti z 51-letnim Miloševićem, ki je v prvem mandatu na klopi Partizana osvojil srbski pokal in igral v skupinskem delu evropske lige.

Zadnji trenerski angažma nekdanjega nogometaša in trenerja Partizana je bil v reprezentanci Bosne in Hercegovine, v kratki trenerski karieri pa je s klopi vodil le še ljubljansko Olimpijo, medtem ko je bil leta 2011 za kratek čas pomočnik v trenerskem štabu reprezentanca Črne gore.

Prvi delovni dan Miloševića v znanem okolju bo ponedeljek, na prvenstvenem gostovanju v Lučanih pa bo ekipo vodil nekdanji pomočnik Stanojevića, Branko Vukašinović.

Navijači Partizana so po porazu proti Crveni zvezdi na ponedeljkovem beograjskem derbiju v 9. krogu prve srbske lige razdejali slačilnico svoje ekipe in poškodovali trenerja Stanojevića. Po poročanju portala Telegraf je Stanojević po visokem porazu takoj odstopil.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine