Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Paul Pogba brez nastopa na svetovnem prvenstvu?

Francoski nogometni zvezdnik Paul Pogba, eden od junakov pohoda galskih petelinov do svetovnega naslova leta 2018, je utrpel novo poškodbo.
Paul Pogba med ogrevanjem na aprilski tekmi Manchester Uniteda z Evertonom v Liverpoolu. FOTO: Phil Noble/Reuters
Paul Pogba med ogrevanjem na aprilski tekmi Manchester Uniteda z Evertonom v Liverpoolu. FOTO: Phil Noble/Reuters
31. 10. 2022 | 09:11
31. 10. 2022 | 18:14
1:37

Po poročanju italijanskega športnega časnika La Gazzetta dello Sport je Paul Pogba na treningu torinskega Juventusa utrpel poškodbo mišice, zaradi katere bo moral počivati več kot en teden. Šlo naj bi za klasično poškodbo, ki sledi daljšemu obdobju neaktivnosti. Francoz po julijski vrnitvi k Juventusu sicer še ni odigral uradne tekme, izpustil je tudi vse preizkušnje francoske izbrane vrste v ligi narodov.

Pri Gazzetti so sicer zapisali, da ne gre za težjo poškodbo – Pogba bi se lahko v najboljšem primeru vrnil že po 10 dneh –, toda dodajajo, da se bo »zgolj po čudežu« znašel na zaključnem seznamu selektorja Didierja Deschampsa za nastop na mundialu v Katarju, ki ga bodo Francozi 22. novembra začeli z obračunom proti Avstraliji. Po poročanju Francoske tiskovne agencije (AFP) pa je že znano, da na svetovnem prvenstvu ne bo igral.

Pogba je svojo drugo etapo pri Juventusu začel s poškodovanim kolenom, prestal je tudi operacijo, potem ko se je poškodoval na poletni turneji po Združenih državah Amerike.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine