Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Messi iz PSG v Inter, ampak iz Miamija

Moštvo Davida Beckhama v ligi MLS se zanima za argentinskega veterana, ki bi rad kariero končal v ZDA.
Lionel Messi in David Beckham sta se pogosto srečevala na igriščih, nazadnje leta 2013, ko je bil Anglež član PSG. FOTO: youtube
Lionel Messi in David Beckham sta se pogosto srečevala na igriščih, nazadnje leta 2013, ko je bil Anglež član PSG. FOTO: youtube
P. Z.
28. 2. 2022 | 12:50
1:32

Lionel Messi bi se utegnil že poleti preseliti iz Pariza v Miami, trdi športni direktor moštva Inter Miami, kjer je večinski lastnik nekdanji angleški zvezdnik David Beckham.

Jorge Mas pravi, da bi prav prijateljstvo med angleško in argentinsko legendo lahko omogočilo prestop. »David in Lionel imata dobre odnose, ko bo Messi zapustil Paris SG, bomo naredili vse, da ga dobimo v svoje vrste,« je dejal Mas, Beckhamova desna roka.

Messi (34) je lani podpisal dveletno pogodbo s PSG z opcijo podaljšanja še za leto, a na Parku Princev se ni najbolje znašel, zato utegne priti do predčasne prekinitve pogodbe. Beckham je leta 2013 kariero sklenil v Parizu. Pred tem je igral za Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy in Milan.

»Če je to realna možnost? Mislim, da je. Sem optimist,« je dejal Jorge Mas. Messi je leta 2020 razkril, da bi rad nekega dne igral v ligi MLS. V Miamiju je tudi njegov rojak Gonzalo Higuain.

Messi, dobitnik zlate žoge za leto 2021, je lani po 17 letih zapustil Barcelono. Letos želi PSG zagotoviti prvi naslov v ligi prvakov.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine